Designbloggarna på Clarion Sign Hotel

Sponsrat inlägg: Designbloggarna på Clarion Sign Hotel

Under helgen som varit har jag hängt med 13 av mina designbloggare. 13 personer och 14 bloggar eftersom jag ju har två bloggar. I två dagar har vi spelat spel, utbildat oss om att bli bättre på sociala medier och framför allt haft kul. Designbloggarna brukar ha  bloggträffar ungefär en gång i halvåret. Den här gången hängde vi hos Clarion Sign Hotel som gör en nysatsning på design och ville visa upp sig för oss.

Färgskalan på nya delarna i hotellet går i djupt vinrött och grönt, men inslag av skinn.

Rundvandring med bloggare. Varje våning har fokus på olika skandinaviska designländer. Här tittar vi på finsk design.

Vi passade också på att bada lite. Designbloggare behöver spa. Selma Spa har fantastisk utsikt.

Jag är så sjukt fräknig…

Matsalen på hotellet är också omgjord. Hotellets nya satsning med Marcus Samuelsson heter Kitchen & Table.

Två dagar hängde vi tillsammans och det blev så klart massor av skratt. Och prisutdelning. Lite uppmuntring är viktigt så vi delade ut pris till alla duktiga bloggare. Och här ser vi ett glatt och fnittrigt gäng en lördagkväll. Från bakre raden, vänster: Stina Lodén, Kina Andersson (som blev Årets Smalis), Anna Boussard (som blev Årets Raket, på grund av inlägget om H&Ms kläder), Annika Kumlin (som blev Årets Samvete), Annette Eriksson (som blev Årets Inspiratör), Hanna Wendelbo (som blev Årets Insta). Raden framför: Camilla Julner (som blev Årets Resenär), Johan Magnusson (som blev Årets Ambassadör), er egen Trendstefan och Martin Wendelbo. Slutligen – vår egen millennial – Greta Petre (som blev Årets Selfie).

Saknas på bilden är: Kärolin Kaljula, Sara Garanty, Erik Engelv, Jimmy Schönning, Anton Nilsson och Johanna Högväg.

Totalt 17 engagerade bloggare.

1
Kommentera

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
annettesskimmer Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
annettesskimmer
Guest
annettesskimmer

Underbart gäng, tack för att jag fick hänga med er hela helgen! Kram Annette