Söndag med TV4

Idag har jag (Stefan) hälsat på TV4 igen. Jag och deras stylist Siroun pratade om shopping med gott samvete. Jag ser det hela som en förlängning eller variant av eko-debatten som varit de senaste åren. Efter fokus på material och tillverkning så vill vi nu konsumera produkter som tar ansvar på ett global plan. H&Ms Fashion Against AIDS är ett bra exempel liksom Offeccts nya bord Amazonas eller Stadsmissionens filtar som ser ut som om de var gjorda av tidningspapper.

Men Tilde var glad och social som vanligt. Och i studion fick jag fika med Lyxfällans Charlie. Charlie har det där utseendet som om han har en räv bakom örat. Det ser ut som om man precis tagit honom på bar gärning. Det har väl med hans oskuldsfulla utseende att göra, kan jag tänka. Snygg och trevlig kille. Honom gillar vi.

Blog ImageSiroun och studiovärdinnan

Blog Image

Studion

Blog ImageTilde och gäster

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments