Åsa Jungnelius

Idag hade konsthantverkaren Åsa Jungnelius pressvisning för sin nya kollektion för Kosta Boda. Vi höngde på inspirerande Hallwyska Palatset där Åsa tog emot som “lady of the house” i en fantastisk Vivienne Westwood.

Åsa presenterade tankar om konsumtion, kvinnlighet och vårt moderna samhälle tolkat i nagellack, skålar, fat och coola glas.

Vi gillar Åsa. Hon är en riktig designdrottning och kommer fortsätta imponera på oss med sin kombination av intelligenta tankar och skickligt hantverk. Min favorit just nu är tumblerglaset “Jackie”. Jag tror att jag ska ha en liten vårlök i mitt glas.

Blog ImageNagellack

Blog ImageNagellack

Blog ImageJackie

Blog ImageChoklad

Blog ImageFotograf

Blog ImageMer Jackie

Blog ImageInplastat Hallyska Museet

Blog ImageFler bilder på plast

Blog ImageMassor av plast

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments