Gärsnäs och Blå Station

I förra inlägget pratade jag om två av favoriterna från Mässan och jag tänkte bjuda på lite bättre bilder än mina amatörmässiga mobil-bilder. Här är pressbilderna.

Blog Image

Blog Image

Fåtöljerna som också kommer i soffsystem är sjukt fina. Jag tror benhårt på att ge möblerna lite mönster som i en sorts lapptäcksteknik. Och mest förtjust blev jag nog i Fredriks version med pepita-mönster. Jag kan inte rå för det men pepitamänster är så coolt. Varje gång jag säger det så rynkar folk på näsan men jag står fast vid min smak. Våga med pepitamönster!!! Stolserien heter Fellows och min pepita-favorit heter Jackie.

Blog ImageBlog Image

Stolen Button är gjord av för mig nya bekantskapen Pierre Sindre. Trevlig kille – och han berättade att inspirationen till formen kommer ur bilden av en distingerad herre. Man riktigt ser manchettknapparna på bilden. Och formen är helt okej. Framför allt gillade jag det trärena med filtmaterialet. Stolen kommer också i flera olika varianter med skinn, filt och olika färger. “Äkta” material intresserar mig just nu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments