Vujj på Urban Outfitters

Designtrion bakom Vujj är intressanta. Det är tre killar från södra Sverige som bestämt sig för att själva ta kontroll över hela produktionskedjan. De designar, producerar och distribuerar själva och har därmed kontroll över hela biten. Innebär det att de gör mer intressant design? Både ja och nej. De har gjort en fantastisk gungstol och en bra fåtölj som sticker ut liksom redan uppmärksammade bokhyllor – för den övriga biten får de nog skärpa till sig lite. De där glasvaserna förstod jag inte riktigt…

Blog Image

Blog Image

Modedrottningen Ulrika Sandström.

Blog Image

Skoduon Anna och Alexis som står bakom märket Gram

Blog Image

Adam och Marcus från Mitab.

Blog Image

Sebastian Kjersén och klasskompis från Beckmans.

Blog Image

Blog ImageBlog Image

Blog Image

Arthur Mustafa från Vujj och Karin från Trendgruppen.

Kommentera

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of