Gustavsberg

Karin och jag åkte ut till Gustavsberg för att titta på fabriken och tala med dem om de ska samarbeta med oss på nya Designgalleriet – och det ville de!! Vi kommer att få den coolaste toaletten i stan. 🙂 Tack Villeroy & Boch och Gustavberg.

Blog ImageBlog Image

Varför måste alla toastolar se lika dana ut?

Blog Image

Pia och Kristina från Gustavsberg. Till den här bilden var vi tvungna att lägga undan de nya kranarna som ska lanseras under våren. Sjukt coola. Tänk att kunna få färgade kranar och blandare i miljövänligt utformande!!

Blog Image

Fabriken

Blog Image

Blog Image

Nån som känner igen bilden? Gå ut i butike och titta på omslaget för Family Living som kom ut den 26 februari.

Blog ImageBlog Image

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments