Piteeeeeh…

Milano-vecka? Men jag börjad den här veckan med snöstorm och norrländskt temperament. Jag blev uppbjuden till Piteå för att föreläsa på Högskolan där med lite olika elever. Först pratade jag om trenderna och sen hade vi en intressant workshop om hur de ska fundera själva kring trend- och omvärldsanalys. Det var en otroligt vetgirig och nyfiken grupp och diskussionerna duggade både högt och lågt. Lågvattnet var nog när studenterna propsade på att den virkade mössan var trendig? Hmmm? Jag tror nog inte det.

Blog Image

Jag lämnade ett Stockholm där körsbärsträden stod i blom och hamnade här…

Blog Image

Anteckningar från vår hemliga workshop. Ser vi några trender här??

Blog Image

Maria Juhlin, lärare på Musikhögskolan och min kontakt.

Blog Image

Morgontrötta studenter som inte vet om att de blir fotograferade.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments