Beckmans examen

I måndags var det sista gången som Beckmans hade examensutställning i lokalerna på Nybrogatan. Under sommaren flyttar man till nya spännande lokaler.

Vi missade modevisningen så det känns svårt att uttala sig om de studenterna, men i övrigt var det nog killarnas år i år. Vi gillade grafisk form-tjejen Anna Söderberg, men annars var det mest killar. Sebastian Kjersén så klart, liksom Andreas Hegert och Daniel Enoksson. Den sistnämnda kändes otroligt flygfärdig med tre produkter som vi säkert kommer se på Möbelmässan i februari på ett eller annat sätt.

Blog Image

Grafiska form-lärare Lars Fuhre och Trendgruppens Karin.

Blog Image

Daniel Enokssons installation bestod av pallar och konsoler på väggen, men framför allt föll vi för lamporna i roliga former. Lite Star Wars, som nån kommenterade.

Blog Image

Officiell bild från Daniel.

Blog Image

Sebastian Kjersén hade gjort ett komplext projekt med rest- och spillprodukter. Spännande och avancerat. Bäst gillade jag ljusstaken som var gjord efter en modell med rinnande stearinljus.

Blog Image

Sebastians ljusstake.

Blog Image

Anna Söderbergs otroligt poetiska och vackra typografi.

Blog ImageAndreas Hegert hade också ett intressant rum med böljande bokhyllor. Mer intressant än praktiskt. Lamporna som växer ut från väggar, tak och golv ser ut som blommor. Fint.
Blog ImageAndreas gröna, poetiska rum.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments