De fyras gäng

Ceannis, Linum, Mateus och smyckesföretaget It’s U gjorde gemensam sak och hyrde ett stort komplex man inredde en massa olika rum. Stort, mycket textilier och några glas vin. Jag noterade särskilt företagens förkärlek till grönt som verkar komma stort.

Blog Image

Blog ImageFormgivaren och stylisten Synnöve Mork hade gjort stora delar av inredningen.

Blog Image

Mateus VD och drivkraft Teresa tyckte att vi skulle våga duka med mer färger och med föremål i olika storlekar. Mer av allt, helt enkelt. Obrigado, som vi säger på portugisiska. Blog ImageFina ljusstakar från Mateus. Jag gillar både den guldiga i sin klassiska form, liksom den vita med den fina lilla fågeln. Gärna fler färger, tack.

Blog Image

Linum dukade upp manliga, strikta mönster.

Blog Image

Linums Pia Jansson till höger.
Blog ImageBild från Ceannis rum.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments