Skithemligt…

Idag hade vi jurymöte inför Beefeater Design Challenge och årets vinnare utsågs. Tooooookhemligt. Allt kommer att avslöjas för pressen den 11 juni och sen visas för allmänheten i augusti på Designgalleriet. Men jag säger inte vem som vann! Inte än.

Tio av Sveriges mest spännande, unga formgivare har tolkat London och uttrycket ?bold and colourful with tradition? i en utställning med innovativa produkter för baren. Alla formgivare får tillverka en produktprototyp i stål med briefen att den ska lösa ett problem i baren. Utställningen kommer att visas för allmänheten 27 augusti ? 3 september på Designgalleriet.

Formgivarna som deltagit är Form Us With Love, Martin Tallvid, Olsson Lyckefors, Sebastian Kjersén, Oscar Magnuson, Karin Robling, Jantze Brogård Asshoff, Susanne Beskow, Folkform och Mariana Alves.

Juryn bestod av Peter Torstensson från Mitab, Elin af Klintberg från Plaza Magazine, Karin Ohlsson Lejon från Elle Interiör och Petter Berglund från Pernod Ricard – och självklart Steffeman från Trendgruppen.

Blog Image

Petter från Pernod Ricard anländer i cool gul scooter.

Blog Image

Petter och Peter tar en fika på eftermiddagen.

Blog Image

Juryn diskuterar – vi var faktiskt så oense att vi fick rösta till slut…

Blog Image

Sssssssschh… några av bidragen. Kanske finns vinnaren här??

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments