En dag på jobbet med Steffo

Torsdagen fick jag en helt egen “skugga”. Charlotta från Plaza Kvinna fick praoa och se hur en dag i en trend-killes liv funkar.

Vi började tidigt eftersom jag är morgonmänniska. Klockan 08.00 var det samling. Vi fikade och pratade lite om hur trender funkar och så.

Blog Image

Efter fikapaus så tog vi taxi till nya Kistamässan klockan 10.00 där SBTA hade 25 årsjubileum och jag fick hålla ett trendföredrag för den engelskspråkiga publiken.

Blog Image

Eva Rahkonen från Philips var där.

Blog Image

Säkert 100-150 personer i publiken.

Blog ImageBlog Image

Efter föreläsning åkte vi tillbaka till Designgalleriet och plöjde nya tidningar efter trender. Vi hann också prata med en amerikansk journalist som undrade över det här nya designområdet i Vasastan.

Blog Image

Klockan 14.40 bar det av till Mix Megapol där Pär Lernström och Susan Myrdal har eftermiddagsprogram. Jag är där varannan vecka och pratar trender. Den här veckan pratade vi tapettrender. Och som stackars Charlotta kunde notera så prata jag alltid om trender på olika sätt beroende på vem målgruppen är. I den här kanalen ska vi nå mååååååånga människor under en eftermiddag – mitt i tre-svackan, så fokus är på underhållning snarare än ren, skär trendspaning. Kul.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments