Hej då RAFD

I fredags bjöd Rådet för Arkitektur, Form och Design på glögg och avsked. Rådet har funnits i fyra år och varit den myndighet i Sverige som utforskat, tänkt och rekommenderat det mesta inom designområdet under den här tiden. Man har bland annat tittat på modefrågor, museer och offentlig upphandling. Vi träffades på Arkiturmuseet som precis hade introducerat nya museiechefen Lena Rahoult.

Blog ImageRådets ordförande Sven-Olof Bodenfors (näst längst till höger) pratade om kommunikation och design. Claes Eriksson till vänster om Sven-Olof går tillbaka till Kulturdepartementet. Bredvid Claes står Päivi Ernkvist.

Blog Image

Anna Rygård.

Blog Image

Ewa Kumlin från Svensk Form och Ingrid Giertz Mårtensson. Ingrid berättade om sitt nya uppdrag där hon kartlägger H&Ms designhistoria.

Blog Image

Finn Petrén från Design för alla.

Blog Image

Kerstin Wickman

Blog Image

Christine Carendi från Svensk Form och Anna Rygård.

Blog Image

Kerstin Sandin-Bülow.

Blog Image

Zandra Ahl, nybliven professor i keramik på Konstfack.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments