Nätverksträff

På Designgalleriet och hos Trendgruppen har vi ett nätverk med ca 70 designföretag där vi träffas en gång i månaden. Vid varje tillfälle bjuder vi in unga formgivare som får presentera sig för den här skaran. Den här torsdagmorgonen kom norsk-svenska Daniel Rybakken förbi och berättade om sin design. Daniel är sjukt duktig och vinner designpris på designpris. Jag törs utse honom till nästa stora skandinaviska designexport.

Daniel förbereder sin presentation.

Praktikant-Ninah

Morgonmingel. Pia från Linum, Ola från Kvänum, Eva-Lotte från Kvadrat, Kristina och Sophie från Rörstrand.

Sara Lönnroth från Konstfack/Transit och Helena från Designtorget.

Två rödhåriga. Maria från Formex och Steffeman.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments