WE firar tio år

Jag brukar väldigt sällan komma iväg på events och sånt på helgerna. Jag föredrar nästan alltid soffan och tv:n framför “jobb”. Men så fick jag den där inbjudan till modemärket WE’s tioårsmiddag. Varför, tänkte jag. Middag med lite roliga modemänniskor. Det skulle kunna funka.

Ståtlig entré vid Café Opera.

Skor och jeans.

Fint uppdukat med öl.

Varje stol fick en “mask” föreställande en av deras activister – och en liten tuta.

Jason Lee

Peter Stormare.

Cirka 300 personer på middagen. Jag kände en person… Pelle Jansson som är streetwear-journalist.

Och aldrig har så många rutiga skjortor samlats i ett och samma rum.

Mitt sällskap vid bordet. Han hette också Stefan och var kanadensisk agent för We.

Greger Hagelin med sitt gäng.

Timbuktu underhöll.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments