Tokig onsdag

Den här onsdagen innan jul blev lite galet stressig. Eftermiddagen började med modevisning för Lexingtons höstkläder (2010).

Steffeman och Johan Magnusson som skriver för King och Man.

Visning. Lite beige och ingenkännande.

Mycket jeans och absolut nåt som man sett förr…

Min favorit, en stor stickad tröja tillsammans med leggings.

Proffsbilder från visningen.

Efter modevisningen – snabbt tillbaka till Designgalleriet för att höra sju unga formgivare presentera sig. Otroligt roligt.

Och sen ut i nattens vimmel. Först ut tidningen QX som hade smygläsning på Scandic Park. Jag skriver ju en sida om trender och design för QX varje månad.

Sara som fick vara kvällens förkläde.

Min chefredaktör Anders.

Det roliga med alla QX- eller homo-mingel är att ingen känner igen mig. Eller jag vet inte vad det är, men jag blir aldrig fotad av sådana mingelfotografer. Guldknappen, Ellegalan och alla andra, men inte QX-mingel. Så jag fixade det själv… Men jag menar, titta på länken här – vilka äääääääär alla de här människorna??

Sara och jag slängde oss i en taxi och tog oss till Restaurant 1900 för tidningen Rums smygläsning. Och där får jag uttala mig om design på 00-talet.

Så – snabbt vidare i taxi till nästa fest…

Sara är inte studiovärdinna. Vi hamnade på en lansering av nåt nytt smaksatt vatten. Snurrade man på tavlan så fick min en brief om smaken på just den färgen… Oooohhh…

Vi hittade en sån där fotoautomat som man kunde leka med. Och sånt kan vi ju inte låta bli… 🙂

Så här blev det…


Kvällen avslutades på restaurant Torget där Pernilla från Fuldesign firade sin 40 årsdag. Kanontrevlig avslutning med underbara människor. Sara visar våra fotoautomatsbilder för David som ju är lillebror till Pernilla.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments