Modevecka, dag 2

Dag två på modeveckan och en dag med fantastiska guldkorn.

Kö på väg in på visning av Odeur. Britta Henley från Plaza Interiör i varm mössa med redaktionsassisten. I bakgrunden Erik, Årets glasögonbärare so blänger på mig.

Svarta grafiska kläder. Otroligt fint. Veckans bästa.

Otroligt fin kollektion. Visserligen extremt vintrig och basig i kulörerna med det svarta, vita och gråa, men bra skärningar, lösa silhuetter och intressanta draperingar på både kille och tjej. Ser bärbart ut och nåt som man skulle kunna ha råd med. Verkligen veckans favorit.
Snabb kaffe på Anglais och kolla mejl.

Ida Sjöstedt tog emot utanför Riche där hon hade en installation. Ida är annorlunda i mode-Sverige. Hon gör glittriga, festliga delar när alla andra tolkar “svensk vadmal”. Här en glittrig “chanel-jacka” med broderade snöflingor.

Mera aftonklänningar. Nästan lite spökligt, och Ida hade jobbat med settign där hon fyllt rummet med svart spets och svarta rosor.

Spetsklädda vaser på väggarna.

Vas med “isrök”.

Efter Riche tog jag mig till Östermalm för att gå på ett litet mingel med Wolsey. Och åååååååååååååååååh vilken trevlig kväll det blev. Kanske 60 personer i en ganska liten lokal, utan något speciellt – förutom blandningen av folk. Jag drack champagne och pratade så att jag nästan glömte bort de andra aktiviteten Richard Bengtsson guidar runt bland hyllorna. Ovan en fin rugbytröja i cashmir. Margareta van den Bosch gick igång på herrskjortor som hade avtagbar krage.

En räv…

Marknadschefen på Wolsey pratar med Jon Bergsman på WDW.

Avslutningsmingel på Berns för Jimmy Choos nya solglasögon. Glasögon-Erik gicki spagat över några av bågarna.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments