TV4

På tisdagen blev det ett nytt format för TV4. De ringde i förra veckan och undrade om jag inte ville tävla mot två andra och gissa produktpriser och kvaliteter. Självklart svarade jag! Premiär för Steffeman i tv-programmet Förkväll.

Ena kombatanten – Sandra Nolgren, frilansare och bloggare på Designdelight.se. Tuff utmaning.

Studion. Mycket mindre än i vanliga tv4-studion, och mycket mer folk. Nästan förvånande att folk kunde röra sig i det här lilla rummet. I bakgrunden se man “vårt” bord med liknande design. Vilken stol är den dyra? Vilken lampa är den dyra?

Bring the battle on… Sandra Nolgren och Lulu Carter som jag tävlade mot. Lulu hade precis fått nytt Restylane i läpparna, berättade hon.

Jag hade satsat på en randig tröja men visste att det var ett risktagande. Den var “kryper” i bild så jag tvungen att byta.

Vilken vas är den dyra??

Kanske den här guldiga??

Två spatlar. Bara två. Och jag schabblade bort mig, och visst inte vilken bokstav jag hade i handen. Professionellt…

Carin da Silva, i iförsta genrepet presenterade hon oss som “ikväll ska vi se hur Sveriges elit tittar på unika saker och kopior”. Sveriges elit? Ja, varför inte…

Snöklädda hustak…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments