Fortsättning på Köpenhamn

Fortsättning från första dagen i Köpehamn – men nu är det kväll. Karin och jag lunkade iväg till de “dåliga” kvarteren i Köpenhamn och hamnade på en fantastisk restaurant – Cofoco på Abel Cathrines Gade. Värt ett besök. Efter maten gick Karin och jag på gala-invigning av nya Alice i Underlandet-filmen. Under tepartyt som Hattmakaren och Hasselmusen har i filmen så använder man en massa musselmalet. Därför hade Royal Copenhagen några VIP-biljetter som vi fick ta del av.

Glada stockholmare. Vi hade inga biljetter utan skulle möta upp Anne utanför bion, men vi hittade inte henne, så vi stolpade rakt in och propsade på att “vi var på listan”. Till slut fick vi MTVs biljetter. 🙂

Kändisfotografering.

Teparty som en del av settingen.

Fantastiska “cupcakes”.

Partyfolket var uppklätt.

Till slut träffade vi gänget från Royal Copenhagen som undrade hur vi egentligen kom in…

Karin och “den elaka drottningen”

Vem är mest rödhårig?

Salongen.

3D-glasögon…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments