Frisör-föreläsning

Jag åkte ner till Halmstad och hotell Tylösand för att hålla trendföredrag för 400 frisörer i helgen.

Lämnande Stockholm med ett begynnande migränanfall. Därav den lätt korkade blicken… Ooooooooont…

Kom till hotellet som var helt fantastiskt. Ett flera tusen kvadrat stort hus med massor av otrolig och modern konst. En dröm!! Helt galet.

Checkade in och fick ett fint rum – med en personlig hälsning från Åsa Gessle. Per och Åsa är delägare i Hotell Tylösand. Åsa och jag träffades för första gången i tisdags på Förkväll, men mejlades lite. Och shit vilken trevlig kvinna. Vi klickade dirket. Hon är otroligt charmig, trevlig, kompetent och intressant. Och uppenbarligen snäll eftersom hon såg till att jag fick en fruktkorg och lite champagne på rummet.

Efter sånt mottagande blev jag lite gladare och gav mig ut på rundvandring. Men jag måste verkligen skippa muschan snart…

Per och Åsa har en otroligt fin samling med fotokonst.

Klassisk Christer Strömholm.

Och mitt i allt det här så fick jag en guidad rundvandring av Åsa. Hon droppade av mig i hotellets gourmet-restaurang eftersom hon skulle hem och ha mysfredag med sin man. Men vi hann titta på hotellet och den fantastiska utsikten.

Jag fick äta en trerätters gourmetmiddag i den fina restaurangen som Åsa inrett. Mysigt och exklusivt. Jag fick anklever och en helt otroligt blandning av olika fiskar som varmrätt. Måltiden avslutades med sådana där “pop rocks” som poppade i munnen, men inbakat i choklad. Mums.

God mat, men tråkigt att äta helt själv. Kockarna bakom hade fullt sjå med att laga mat – inte prata med en uttråkad Stockholmare.

Trots huvudvärk och ensamhet så kände jag mig manad att gå ner i nattklubben och trendspana lite. 400 frisörer – det skulle kunna bli galet. Och det största intrycket förutom alla snygga frisyrer var faktiskt att jag har nog sällan sett så många snygga skor på ett och samma tillfälle. Skoooooooooor…

Efter att ha stått i en halvtimme och sett svår ut så bestämde jag mig för att ta mitt fluffiga hår och gå till sängs.

Så här såg det ut i stora konferenssalen med alla 400 frisörer. Trevligt gäng.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments