Radio Stockholm

Min mediala karriär började på Radio Stockholm för drygt tio år sen. Då satt jag i en studio på Kungsholmen och resonerade kring trender ungefär en gång i veckan. Förra veckan ringde man och ville att jag skulle komma tillbaka. Åååååh, så klart jag vill det.

Nästan som att “komma hem”…

David Fjäll är programledare på Chillaming.

Joanna Drevinger från SvD pratade om det här med att folk sminkar sig och piffar sig på allmänna transportmedel. Hur långt får man gå? Var går gränserna? Jag såg en kvinna som filade naglarna och det tycker jag är liiiiiite äckligt.

Dejan från systerkanalen Metropol pratade om hur vi sköljs över av valstatistik. Hur kul är det egentligen?

Jag pratade om tv. Den här veckan har det varit höststart för alla kanaler och det är faktiskt bara skit på tv. Och färre personer än någonsin tittar på tv. Inte undra på… Varför bara amerikanska kopior som Idol, Biggest Loser, eller långkörare som Scrubs och How I Met Your Mother? Det finns bra tv som Modern Family, Glee och In Treatment – men när och var sänds det?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments