Chillaming

Radio Stockholm har på fredagarna ett eftermiddagsprogram med allas vår sportkille David Fjäll. Jag lärde känna David för kanske fem år sen innan han slog igenom som “Sport-David”. Då satt vi på onsdagmornarna och pratade trender i radio…

Nu är jag på radion igen för att prata lite trender och sånt inför helgen. Idag var jag här för att landa lite mer kring höstens inredningstrender. Och sen en vanlig “panel”.

David vinkar i glasbåset på Radiohuset. Här sitter vi.

Mina anteckningar. Man anar ordet “grönt”, “denimblått” och “Falcon Crest-trenden”. Högst upp på sidan har jag klottrat de som jag ville prata om i panelen. Jag har den här veckan noterat hur man twittrat och tyckt till om regeringsförklaringen, och i synnerhet kulturministern – men det var väldigt twitter-fritt i samband med nobelpristagaren. Märkligt.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments