Sighsten Herrgård

Jag hade en av världens märkligaste, mest magiska och fantastiska kvällar på länge. Vi var 14 personer som samlades för en middag på Designgalleriet. Vi var några från Trendgruppen och framför allt så var det en handfull av Sighsten Herrgårds vänner. Syftet är så klart än så länge lite hemligt men vi satt och pratade och drack vin. Det var Alexandra Charles, Lotta Lewenhaupt och Sighstens bror Leif Herrgård. Med på kvällen var så klart också Sighstens modellflickvän Ann Liljegren.

Folk hade med sig minnesböcker och pratade minnen. Så galet magiskt.

Och Sighstens bror höll ett tal till Sighstens vänner somvar så vacker att jag började gråta. Det här var en kväll när de här vännerna för första gången efter Sighstens död fick sitta ner och prata med varandra. Det var många minnen och namn som flög genom luften, och jag var sjukt nyfiken. Jag ville veta allt. Fem timmar satt vi och pratade och pratade och pratade. Och jag tror att det var Ann som sa att om Sighsten hade levt idag så hade han jobbat på Trendgruppen… Åååååh, så gulligt.

För en gångs skull har jag inte tagit några bilder på gästerna. Kommer förmodligen senare i höst.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments