Radio-fredag

Min kompis David ringde från Radio Stockholm. De hade fått avhopp och sjukdomar på stationen och behövde nån som kunde agera “sidekick” tillsammans med honom. Självklart! En hel eftermiddag med radio är faktiskt ett bra sätt att börja helgen.

Shit vad Stockholm är kallt…

David installerar mig så att jag kan twittra och kolla mejl samtidigt som jag hänger med honom i studion. Dagens tema är så klart Nobel.

Snygg-Nina från Aftonbladet och Sofis Mode pratade om klädsel och hur man ska se ut hemma. Nina gissade på att Kronprinsessan skulle ha på sig grönt. Jag höll med. Men så blev det ju inte. Det var Drottningen som hade på sig det gröna. Men snyggt var det.

Med i studion också Mikael Möllstad som är mat- och vinexpert.

Bild från www.sr.se/p4.

Musik i studion också.

Ännu en bild från www.sr.se/p4

Mer musik från gruppen A Job.

Och så avslutas eftermiddagen med trendspaning under begreppet “Panelen” där vi pratar om sånt som hänt i Stockholm i veckan. Joanna Drevinger i kofta pratade om etikett på julfesterna. Anna i röd blus pratade om effekterna av Wikileaks på världen. Själv outade jag mig som julbords-Hitler och propsade på att man ska gå sju vändor på julbordet precis som Tore Wretman ville.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments