Mer Oslo

Fredag och några möten innan jag for hem till Stockholm igen.

Torsdagen hängde jag ju med Andreas från fd Norway Says och jag ville ju kolla hur de andra killarna hade det. Torbjörn och Espen har inkvarterat sig i ett gammal teknologiskt komplex. Helt tomt förutom några uthyrda rum. Galet. På bilden Torbjörn i grått och Petter Skogstad som ser lite skeptisk ut. Petter och Hallgeir ingår egentligen inte i nya konstellation Anderssen & Voll, men de delar lokaler och jobbar med vissa projekt tillsammans.

Den gamla snowboard-killen Hallgeir.

Torbjörn och Espen med varsinn träsvamp. Varför inte? Det går bra för killarna. Under designveckan i Stockholm lanserade man en ny fåtölj och en soffa för LK Hjelle, en soffa för Muuto och en klädd stol för Stolab. Aktiva som sjutton. I Milano kommer man bland annat lansera en ny soffa för polska Comforty Living som vi såg i höstas på designfestivalen i Lodz.

Camilla Bruerberg var mitt nästa möte. Hon är med i modesatsningen på Designgalleriet i vår och hon gör galet vackra stickade kläder. Vi pratade om norska modescenen och att hon faktiskt är den som är ansvarig för kläderna på Röyksopp. Coooolt.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments