Ludvig

Tisdag kväll och föreläsning hos Orrefors Kosta Boda tillsammans med Ludvig Löfgren. Temat var manlig inredning och jag gjorde så gott jag kunde för att vara lite maskulin. Inte lika cool som Ludvig dock…

Jag gör så gott jag kan…

Över hundra personer kom till lokalen.

Massa folk.

Jag gillar Ludvigs design. En av mina favoriter är skogshuggarrutiga Vivienne. Namnet kommer från punkdrottningen Vivienne Westwood.

Ludvig gör också alltid helt galna saker. Jag har en av hans “candy rabbits” hemma, dvs en glaskanin i regnbågens alla färger.

Och jag har ju inte hunnit presentera vår nya praktikant. Annika! Eller som vi kallar henne – Fia. Annika kom till jobbet med ett halsband v de där spelpjäserna från Fia med knuff, så då får hon bli Fia. Annika är för övrigt född på samma dag som jag. Visst är vi lika!?

En gammal bekant som vi inte sett på ett tag – Glasögon-Erik. Här med sin Marco.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments