Fler resor

Vaknade i ottan i Oslo för att flyga till Göteborg, och där ta taxi till Gnosjö. Det är ett glamoröst liv…

Flygbuss från hotellet till Gardermoen.

Ännu en flygplats.

We’re in Oslo, babe…

Det tokregnar i Oslo. Det är det här vädret som kommer till Sverige i helgen…

Regntunga skyar.

På Landvetter blev jag upphämtad av min förbokade chaufför. Det är världens bästa taxibolag. “Stefan taxi” heter dom. Jag åkte med dem av ren ego-anledning häromveckan när jag vari Göteborg och han är galet bra. Tyst och stabil chaufför. Jag kan sitta i baksätet och jobba och han fokuserar på det han kan. Jag ska alltid åka “Stefan taxi” hädanefter. Men han är lite trött. Fick hämta upp mig på Landvetter kl 07.30. Och jag undrar om han verkligen heter Stefan… Hmmm…

Vi turar genom skogarna mellan Göteborg och Gnosjö. Såg en gigantisk älg mitt på vägen. Exooooooootiskt.

Småland

Röda mattan är utrullad…

Jag är hos By Rydéns, ett armatur och belysningsföretag i Gnosjö. De är ganska stora. Har ca 3000 produkter i sitt sortiment och arbetar med designer som WIS Design, Note Design, Åsa Gessle, m.fl., m.fl.

Och en av mina favoriter – isländska Sigga Heimis. Looooooove Sigga.

Med fötterna i den småländska designmyllan…

Ovädret som jag vaknade till i Oslo är nu på väg över Sverige. Riktiga ovädersmoln… Men nu är det dags att bege sig till tågstationen och ta sig mot Stockholm igen.

Härlig gnosjöanda…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments