Mer press…

Onsdag och riktigt vårväder. Ska man ha jacka, eller inte? Hursomhelst så kom jag iväg till Dominika Peczynskis pressvisning för Restylane. Det är de som gör botox, fillers och allt vad det heter. Jag samlar information men vet inte riktigt om jag känner mig sugen på ett “lyft”…

“Före-bilden”.

Nya produkter

Bastuliknande inredning?

“Efter-bilder”. Närå… Snabb morgonkaffe med Sebastian Kjersén. Visst är vi förvillande lika?

Efter morgon med skönhet och Borås-design, så fick jag lunch med Polska institutet där vi planerade vidare för nästa års stora modesatsning. More to come… Men jag hann med några fler pressvisningar. Mer jul…

 

Dinosaurier i julgranen?? Why not.

Rusta vill uppenbarligen att vi har en mer färgstark jul. Massor av färg…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments