Tefrukost på Grand med Lipton

Lipton bjöd på frukost idag – med mig som värdinna. En undersökning på över 1000 personer har gjorts och morgonen handlade om att resonera kring resultatet. Undersökningen visar att svenskar dricker te minst en gång i veckan och helst svart te – och vi väljer te efter smaken.

God morgon med lite te.

Fantastiskt med de anrika lokalerna på Grand Hotel.

Ååh, jag vet inte vad jag ska säga… Det finns egentligen bara två uppdragsgivare som får mig att klä upp mig lite… NK och Bindefeld. Jag känner mig som värsta snälla pojken, men det bor en farlig man här inne. Jag lovar. Han får komma fram en annan gång.

Ann Baker som är produktchef på Lipton. Hon berättade att hon helst skulle vilja dricka en kopp te med Per Moberg.

Förberedelser. Sitter och läser på.

Murray Greenhill från Cadierbaren på Grand kan ALLT om te. Vad är det egentligen för skillnad på grönt, vitt och svart te? Och hur är det med alla “fusionerade” tevarianter som kamomillte och sånt?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments