Tv4 och lite inredningstrender

Shit vilken vecka. Hårt tempo och ganska sena kvällar. Och upp tidigt som sjutton för att göra Nyhetsmorgon. Det är tur att Nymo är så trevliga, annars hade jag nog gnällt lite över att jag konstant jobbar.

Uppdukningen klar straxt innan åtta, vilket innebär att jag åker hemifrån vid sjutiden.

Kudde med katter av Lisa Larsson för Ljungbergs. På bordet hundtallrik av Lisa Bengtsson. Anar vi en Lisa-trend?? Metallbricka av Sambonet. Bestick från Gense. Vita vaser som ser ut som loppsifynd från Dixie. Plexilådor från BoConcept. Ståltrådskorgar av Alessi.

Nya kakfat och äggkoppar av Royal Copenhagen. Beige-röd kudde från Mairo. Ljuslykta med läder från Holmegaard. Glasskål med iskross från Orrefors. Vit servis från Mateus. Trälampa från BoConcept. Pappersliknande skålar från Dixie.

Morgonpigga!!! Kristin Kaspersen och jag. Kristin är faktiskt sjukt påläst när det gäller design. Hon kan peka ut alla producenter och nästan alla designer på de jag har med mig under armen. Lite ovanligt.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments