Nytt tv-projekt

Jag har påbörjat ett nytt samarbete inom TV4. En sidoverksamhet som kanalen gör är att förse alla stora matbutiker med innehåll. Jag hade faktiskt inte tänkt på det förrän jag fick höra det, men nästa gång du stannar till i fruktdisken så kanske trendtips från Steffe dyker upp där. Och idag spelade vi in vinjetten.

Steffe går till jobbet…

Paus och kamerafix…

Vi fixar ljus och rekvisita.

En kamera i nyllet.

Vi fejkade och byggde upp en skrivbordsmiljö i själva galleriet. Alla kollegor trollades bort. Häpp. Och visst är det väl så här man tänker att en trendspanare jobbar. Massor med prylar runtomkring och lite lagom kaos. I verkligheten är det tok-kaos…

“ååååh så fint glas. Passar perfekt i en trend. Undrar vilken?”

Efter filminspelningen åkte vi till en studio och gjorde speakerrösten. Eller heter det voice-over? Ingen aning.

“Hej, det här är Stefan Nilsson. Här är min lista med de senaste trenderna från Milano, Paris, London och New York.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments