Coola killar kan hår

Jag träffade två hårfagra killar från Sveriges framsida. Alltså Göteborg. Och killarna med frisyrerna heter Patrik Lernberger och Mattias Stafsing. Tillsammans har de lanserat hårvårdsmäkret Lernberger Stafsing (http://lernbergerstafsing.com/swe/).

En solig eftermiddag på Hotell Diplomat med en hel del snack och kändisar, ekoprodukter och hur mycket det får kosta att gå till frisören. Till väster ser vi Patrik Lernberger som du kanske känner igen från otaliga inslag i SVT, och till höger hans andra hälft både i företaget och privat – Mattias Stafsing.

Alltså, hur ska man sammanfatta en timmes samtal om hår, bögar, Charlotte Perelli och det här med att koka egen hårolja i köket?

Den stora lanseringen av deras 14 produkter sker egentligen nästa vecka på Slottet, men jag är ju i Finland då, så jag tog en fika idag istället. Deras resa är lång. Kärleksmässigt så träffades de för femton år sen. Galet roligt. Men de bräcker inte mig och Peter. I helgen har vi tolvårig bröllopsdag, och har ju varit tillsammans i sjutton år. Men Patrik och Mattias nya resa började med att de ville göra några sjukt bra produkter som både var miljömässigt bra, och effektiva. De började testa olika oljor i köket och efter ett års experimenterande så fick man in en kemist. Idag produceras alla produkter i en fabrik utanför Göteborg.

Men Charlotte Perelli då? Mattias brukar ofta få göra hennes hår och han “trollar” henne vacker varje gång.

Jag går till min frissa och betalar nästan 2000 kronor per tillfälle. Är inte det dyrt? Tja…, menar killarna. Du har ju något mitt på huvudet som du ska tycka om och vara stolt över i nästan två månader.

Det blev en fantastisk start på helgen. Jag vill träffa Patrik och Mattias varje fredageftermiddag för att prata elaka kändisar och diskutera Maria Montazamis hår.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments