Nya pressbilder

Jag har haft mina pressbilder i snart två år. Ja, det är den med den rosa glasflamingon och den med mig på en skinnstol i flanellrutigt… Dags att uppdatera. Och jag måste ju så klart hitta nåt som passar nästa års stora trender. Jag har fokuserat på Pure och Supersport. Den första, Pure, handlar om en nästan asiatisk rustik känsla. Avskalat, enkelt, wellness, feng shui och otroligt avslappnat. Som en fortsättning på den rustika känslan vi ser idag.

Ute i studio hos “min” fotograf Per Dahl.

Enkelt, vitt och grått. Jag hade nästan velat ha nåt kaftan-liknande på mig. Mer japanskt…

Hoppsan, en busig beagle som vill vara med…

Kanske inte så avslappnat…

Ellie: “Leka?”

Nästa trend och nästa bild. Jag vill förmedla energin som finns i trenden “Supersport”. Alla modeskapare gör kollektioner med referenser till sportvärlden (Marc Jacobs, Stella McCartney, etc, etc). Det handlar så klart om att nästa år sker OS i London, men överhuvud taget så är det mycket energi och humor. Rött, blått och vitt är färgkombinationen. Och Assistent-Viktor fick i uppdrag att inhandla… Det blev en burk babylotion och ett par guldiga shorts… Viiiiiiiiiiiiiiiktor!!!!!

Fatta kombinationen. Hopprep, visselpipa och amerikansk fotboll – plus kommandot “Och så håller vi in magen lite…”.

Nån är lite skeptisk…

Som straff för att det var så tråkigt så passade Ellie på att äta upp hopprepet…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments