Form och miljö

Jag har varit iväg och träffat svenska Form och Miljö. Spännande företag som gör möbler och inredning för skola, vård och omsorg.

Fint med alla färger.

Steffeman

Viktor kände sig lite obekväm över att sitta i soffor för gamla tanter…

Jag fick hålla lite trendföreläsning. Jag hade gjort lite research och jag fascineras över hur mycket kraft man i skolvärlden lägger på “rätt” sorts fasad och yttre arkitektur – och hur lite man anstränger sig för att göra inredningen på klassrummet. Vad är det med det egentligen???

En bild från en engelsk skola med världens finaste, fräckaste fasad. Manhar byggt skolan som en liten “bullerby”, men inuti är det bara grått och tråkigt. Samma gamla stolar som alltid. Ingen färg. Ingenting…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments