Lite tidningsmingel

 

Sista minglet innan jul. Tidningen QX hade fest på den blivande kedjan MOOD. Jonas Sandström som är kreativt ansvarig tog emot i dörren. Jag är på minglet med Fredrik Robertsson från PR-byrån Pretto.

Fick läsa att Kajsa Bergqvist minsann kommit ut som lesbisk. Är jag skyldig på nåt sätt? Jag satt som barnvakt till Kajsa när hon var liten. Förlåt världen… Eller så är det luften i Sollentuna som gör det så här. Vi väntar på att alla andra Sollentuna-kändisar kommer ut…

Trots Kajsa så är vi här för att kolla in Viktor. Han har fått en hel sida. Fint. Viktor är inte med eftersom han är i Skåne och LATAR SIG. Dagens ungdom… Jag får minsann jobba ända fram till jul, men Viktor ska ha ledigt. Obehagligt. Vi får se mer av Viktor på bloggen efter jul och nyår.

Fredrik och jag. En blond och rödhårig. Vi kanske skulle starta nåt pojkband tillsammans??

Och så här blev det hos mingelfotografen.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments