Lite mer från dag 1 i Tokyo

Jag hann inte lägga upp alla bilder från första dagen på inredningsmässan Interior Lifestyle. Här kommer lite mer.

Vykort med frön från Green Supermarket

En hel del svenskt och skandinaviskt på mässan. String och Artek tillsammans.

Ny servis av Lotta Kühlhorn

Cirka 650 utställare är på plats. Det är svårt att säga hur många som är svenska men jag saknar Design House Stockholm och Orrefors Kosta Boda. Kanske också Skultuna? Men annars känns det som att hela ligan är på plats. 2012 är tydligen ett bra år. Mässan har växt med 60% från förra året och det kanske inte är så konstigt med tanke på att man hade tsunamin förra året. Alla är otroligt trevliga på mässan. Det är inga blyga violer som står i montrarna utan det kommer automatiskt fram en representant och hälsar.

Lite köksinnovationer också.

Kanske inte så snyggt, men intressant. I en tid när allt porslin blir enklare och enklare så satsar det här företaget på mer dekor. Meningen är ju att det barocka mönstret ska hålla såsen separerad från typ köttet och riset.

Befriande lite kitsch. Bara ett företag hade Disney-figurer. Och det här känns ju faktiskt nästan okej… Visst ser du att det är Musse Piggs siluett som gör mönstret?

Retrolansering av Jens Quistgaard och hans emaljerade kastruller från 50-talet.

Vitra får lite konkurrens på sina miniatyrer

Fina små serveringsdetaljer

Trött och nöjd… Får man sova nu??

Catharina Jansson, svensk representant för Messe Frankfurt, Lina Rickardsson från Pappelina som ställer ut är, och hennes man.

Welcome reception och lite mingel

Min kompis, tyska Nicolette Naumann säger “kampai” och tackar för i år.

Och så kom hon – Martha Stewart

Pysseldrottningen och trendkungen?? Oavsett så hann vi bara träffas kort den här kvällen. Vi kommer ses mer den här veckan.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments