Inför Hem&Villa

Tisdag morgon och pressfrukost för boendemässan Hem & Villa.

Ungefär 50 morgonpigga journalister är här för att ladda med massa om hemtrender och funderingar. Nästa vecka invigs själva mässan. Jag kommer så klart vara där och ha lite olika uppdrag. Ska hålla föreläsning varje dag…


Mitt uppdrag den här morgonen handlade om badrummet. Det rummet blir viktigare och viktigare. Det är liksom sista rummet som man kan låsa om sig i. Det är ensamhetens sista utpost. Och det märks att vi nu fyller badrummet med massor av våra drömmar – antingen mycket lugn, asiatisk ro och närproducerat eller en mångfacetterad, färgglad trend med massor av olika färger och mönster.

Stilig projektledare – Maria Torén.

Isabelle McAllister och jag är återkommande figurer under Hem&Villa. Isabelle kommer dels arbeta mycket med barn men också med sitt hantverksstipendium för hantverkande kvinnor. 148 ansökningar har kommit in – allt från plattläggare till snickare. Kul! Bra att vi lyfter fram och uppmuntrar kvinnor i den här branschen – och extra bra uppmuntran för kvinnor med borr.

Och så här blev bilden för Hem&Villas tidning som jag tog för några veckor sen. Snart i en brevlåda i Stockholmsområdet.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments