Indien – on the road

Dag fyra i Indien. Vi klev av flodbåten och vår chaufför mötte upp oss för att köra oss till Kovalam. Vi är fortfarande i Kerala och tar oss nu sex timmar söderut. Nästan längst ner i staten så ligger Kovalam som är ett ayurvediskt center där man kan bada, sola och bli masserad. Men sex timmar genom Indien innebär också en helt fantastisk färgprakt. Shit vad mycket färg. Allt blir så rent och vackert liksom.

Framåt sextiden på kvällen kommer vi fram. Solen går ner på en kvart så vi slänger oss i vattnet och badar innan det blir helt mörkt. Nu är vi på det här ayurvediska centrat och ska vara här till onsdag den 31 oktober. Det blir förmodligen inte så mycket att säga på bloggen förutom att lägga ut bilder på solvarma fötter och masserade kroppar. Men jag gör ett samlingsinlägg när vi närmar oss slutet av vistelsen här. Efter Kovalam blir det sju timmars flyg till Udaipur i Rajastan.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments