With a note

IMG_0551

Utställningsdag. Jag har fått i uppdrag av Samsung att göra en Instagramutställning. Eftersom Designgalleriet från och med 1 mars är utan lokal så har vi hyrt in oss på SoStockholm. Tolv kreatörer från hela världen har blivit inbjudna att göra nya verk som sen publicerats på Insta (https://www.europe-samsung.com/WithaNote/). Ut urval av dessa har sen hängts upp av Viktor och mig. Frågan är – vad händer med Instagram? Är det en ny konstform eller inte?

IMG_0555 IMG_0558

Ganska fint?!

IMG_0560

Det är fascinerande att se vad man kan åstadkomma med en liten smartphone.

IMG_0561

Fint.

20140304_123110

På dagen hade vi en pressträff och diskussion om det här med Instagram.

20140304_114312

Jag fick agera moderator och leda en diskussion med Knut Koivisto som är fotograf och professionell instagrammare för Fotografiska, Felicia Margineanu som är entreprenör och arbetar med ungdomar och uppkoppling – och slutligen Jonas Kleerup som får svara på “är det här konst?”

2

Och så vernissage på kvällen så klart.

3

Vin och mingel. Här bland annat Emma Olbers och Christina Breeze Le Guellaff.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments