Lara Bohinc för Skultuna

IMG_9225

Idag lanserade Skultuna en ny kollektion med formgivaren Lara Bohinc. Fyra ljuslyktar i mässing. En variant är helt i mässing och de andra i svart eller vitt. Lara har tolkat olika mönster. Jag är personligen väldigt förtjust i den art noveau-aktiga varianten som står längst fram.

IMG_9226

Jag fick förmånen att sitta bredvid Lara under lanseringslunchen och hon är bedårande trevlig. Bosatt i London sen 20 år men med slovenskt ursprung. Hon gick i samma klass som Nika Zupanc, för de som vet vem det är. Idag är Lara mest känd för sina smycken men hon började som industridesigner och börjar långsamt men säkert söka sig till större objekt. Hon har ett bord som ska lanseras längre fram.

IMG_9228

Kollektionen kommer ut i oktober och kostar mellan 500-1000 kronor.

IMG_9240

Jag passade på att intervjua Lara till mitt nya tv-projekt på webben. Kommer på söndag.

IMG_9241

Och så klart en snackstund med härliga vdn på Skultuna, Viktor Blomqvist.

IMG_9243 bild

Så här kan det se ut när det är lite mörkare i rummet.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments