Sickla

sickla

Det här inlägget är ett samarbete med Sickla Köpkvarter

Till helgen har Sickla Köpkvarter en höstsatsning. Man har bjudit in ett gäng formgivare som valt ut sina favoriter och som lottas ut. Jag valde en lampa från Bright 1-2-3 och en stol av Kartell från Svenssons i Lammhult.

Ta dig ut till Sickla Köpkvarter. Kolla upp i gallerians tak, för där hänger nu mina, och några andra kända bloggares, inredningsfavorit från Sickla Köpkvarter, som du nu kan vinna. Tävlingen pågår på Instagram, @sicklakopkvarter t.o.m. 9/11.

Såhär går tävlingen till:

– Åk till Sickla Köpkvarter i Nacka, 5 minuter från Slussen med buss eller Saltsjöbanan, kolla upp mot gallerians tak – där hänger allt du kan vinna. Ta ett kort på den favorit du vill vinna, lägg upp på Instagram.  Det kan vara en bild där produkten syns i ett sammanhang eller där den exponeras enskilt, antingen i taket, eller i butiken eller i t ex en inredningstidning. Man kan endast tävla om en produkt eller en produktenhet i samma inlägg. Vald produkt måste beskrivas i text. Inlägget ska taggas med @sicklakopkvarter och #Sickla i texten. Ungefär så här: Jag vill vinna vasen från Svenssons i Lammhult i tävlingen som @sicklakopkvarter har. #Sickla

Sickla Köpkvarter tar kontakt med vinnaren.

Du kan också läsa mera om tävlingen HÄR

Lycka till!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments