Bakom kulisserna på Äntligen Hemma

Precis när sommaren tagit slut, och hösten låg runt hörnet så blev jag kontaktad av Äntligen Hemma för att se om inte skulle jobba lite. Well, jag är ju gärna med och leker så jag hängde på. Första inslaget med mig handlar om den mysiga Santa Fe-trenden med inslag av hantverk och djupa nyanser. Det fascinerande med bandad tv från live-tv är att det tar sån enooooooorm tid. Jag har ju gjort Nyhetsmorgon i fem år och är inte ett dugg blyg, men alla dessa omtagningar. Jösses. Det blev rätt mycket socker för att hålla energinivå på ett bra läge… Om du vill se klippet igen så kan du se det på TV4 Play här.

IMG_1848

Men min dag började med att mina kollegor hade målad träpaneler som vi skulle använda. Och så hade de packat upp fint med alla saker som jag samlat på mig för inslaget. Och det är ju så – man vill ha mycket saker… Så att man kan välja.

IMG_1788

Krukor, keramik, textilier och en massa kaktusar… I bilden ser vi grejer från Serax, Chhtwal & Johnsson, Indiska, Broste, Anna Elzer Oscarsson, etc, etc.

IMG_1849

Massa grejer. Fyra bord med småsaker…

IMG_1852

Inslaget började med en vit vägg och dit flyttade jag soffan från Fogia.IMG_1857

Omtagning…

IMG_1851

Och sen fyllde vi på allt eftersom med en massa saker. Mattor från Jotex. Väggfärg i grönt från Jotun.

IMG_1862

Och så efter ett gäng timmar så blev det klart. Tror jag hann rensa några grejer på bordet… Men skinnstol från David design, terrakottakruka från Mikaela Willers, roströd blomsterlåda (i bakgrunden) från Ferm Living, soffbord och patinerad blomlåda till höger från Reforma, sittpuff i skinn från SIA, träkruka från Muubs, på bordet kaktusar från Serax, vit vas från Jonathan Adler, senapsgul vas från Anna Elzer Oscarsson. Kuddar i soffan från Chhtwal & Johnson, Ferm Living, Indiska, SIA och Wikholm Form.   IMG_2554

Vinjettbild… Fler saker från Muubs, Ceannis och pläd från Mimou.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments