Designklassiker i årets färger

Sponsrat inlägg. Ingen har väl undgått notera att årets inredningsfärg är toner av rosa, terrakotta och ljust lila? Du som var på Stockholm Furniture Fair kunde se både Lotta Agaton och Note Design tolka dessa toner i årets trendutställningar. Jag har valt några av mina favoriter i rätt färg och känsla hos Svenssons i Lammhults som just nu gör en stor satsning på sina klassiker. Och visst blir klassikern lite extra cool när man sätter den i rätt färg. Jag kommer återkomma till mina designklassiker flera gånger under mars, så håll koll. Och kolla in vad mina kollegor på Designbloggarna i övrigt lyfter fram.

chester-rosa-vit

Först ut blir fåtöljen Chester av Thomas Sandell för Källemo. Jag gillar verkligen den nätta känslan kopplat till Chesterfield.

galleri-maze-7

Härligt intensivt rosa hos Maze med deras hylla Pythagoras.

and tradition

En nyare klassiker är från danska &Tradition som gjort armaturen Copenhagen. Finns i flera färger och passar den här pastelliga och pudrade känslan.

swedese

Och visst får man blanda rosa med aprikos! Här det klassiska trädet från Swedese i en skön aprikos variant.

Vitra elefant

Och varför inte tala om elefanten i rummet? Vi måste ha en rosa elefant till vår inredning. Här en variant av Eames för Vitra.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments