Äntligen Hemma – bakom kulisserna

I veckan gick Äntligen Hemma och jag fick vara expert igen. Jag skulle tala om två av trenderna som jag ser – Peter Pan och Old is the New Black. Som vanligt är det sjukt mycket fix och pill för åtta, nio minuter på tv. Så här såg det ut bakom kulisserna. Och avsnittet finns här.

IMG_1837

Vi samlades i en fotostudio med alla mina tusen prylar och tapeter som ska tapetseras och kakel som ska kaklas. Och det är lika många med i studion som tidigare, en inslagsproducent, en ljudtjej, en kamerakille och rekvisitatjej.

IMG_1769

Jag ska bara hålla koll på vad jag ska säga och försöka se till att det blir någorlunda snyggt. Kudde i handen från Jonathan Adler, gult bord från Jotex.

IMG_1775

Till skillnad från i höstas så gjorde vi två trender den här gången, men en slags fördelning på sex minuter Peter Pan och två minuter Old. Och alla är nervösa. Kommer den kaklade väggen att hålla??

IMG_4152

Jag får instruktioner om att vara gladare eller nåt…

Kakel från Kakelspecialisten och färg från Beckers.

IMG_4153

Och så ska jag liksom smeka kaklet. Vete vad varför men vad gör man inte för tv?

IMG_4154

Och så fyller vi långsamt på med inredning.

IMG_1791

Fast det är egentligen inte jag som bär. Jag är och dricker kaffe… Soffa från Sweef.

IMG_1754

Rullar ut den otroligt coola mattan jag gjort tillsammans med Scandiwall.

IMG_4155 IMG_1803

S-lampa från Cirkuslampan och tuggummiskulptur från Målerås

IMG_4156

Den obligatoriska slänga kudden i soffan-bilden. Häst skål från Jonathan Adler, apbord från DB Barcelona, kuddar från Spira, House of Hackney, Hemtex, vaser på apbord från Rice och Målerås, alla växter från Blomsterlandet, rosa-orange kruka från Kähler på pall från Tingest.

IMG_1831 IMG_4157 IMG_1762

Lunch och nästa miljö…

IMG_1844

Här jobbade jag inte så mycket med att bygga miljö utan allt var liksom klart. Matta från Jotex, tapeter från House of Hackney, skåp, korg och stol från PB Home, lampa från Konsthantverk.

IMG_1842  IMG_1846Som sagt, alla växter från Blomsterlandet. Bord från Nola.

IMG_1834Antika ansiktet och hästhuvud från Jotex.

IMG_1838

På ett ungefär… Byst från Zara Home, ljuslykta från Jotex, kaffegrej (ävan raden under) från Stelton, kruka från Kähler. Raden under – skål från Paradisverkstan, mässingsljusstake från Indiska och timglas från Hemtex. IMG_1839Översta raden: ljuslykta från PB Home, vas från Jonathan Adler, korp från Wildelife Garden. Raden under: ljusstake från Mikaela Willers, hantel från Tingest, vas från Jotex.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments