Mateus lanserar ny servis

Formex ligger runt hörnet och nu fylls mejlboxen med allt från IKEAs nyheter till de danska leverantörernas nya design. Men först att bjuda på pressträff var ändå Mateus. Teresa som snart firar 25 år med Mateus har fortfarande produktionen i Portugal och har sen något åt tillbaka bjudit in dottern Filippa som får gör design. Nu släpps en liten servis bestående av tre delar. Stor och liten tallrik med en all-skål i litet format. Allt är oregelbundet och känns hantverkigt. Färgskalan går i vitt och isblått. Vilken är min favorit? Så klart bilden längst ner i inlägget.  

Jag är personligen förtjust i den här typen av all-roundskålar som funkar för nötter, yoghurt, lagom mycket lördagsgodis och kanske en tomatsallad. Bra grej.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments