Forum AID

Jag har blivit inbjuden att vara moderator på Forum AIDs konferens om hotel, design och arkitektur. Publiken bestod av travel managers och framför allt arkitekter. Ett perfekt tillfälle att få snoka runt i korridorerna på nya Clarion Sign vid Norra Bantorget.

Mina panelmedlemmar bestod av Forums egen chefredaktör Daniel Golling, arkitekten Gert Wingårdh, Clarion Signs VD Tobias Ekman och affärsreseorganisationen SBTA. Med på scen var även Stockholm Furniture Fairs Guest of Honor – Gulio Cappellini. Och Cappellini var så himla trevlig. Otroligt charmig och belevad. Fick lära mig att han nästan alltid går klädd i favoritfärgerna beige och ljusblått.

Blog Image

Daniel Golling utanför entrén till hotellet.

Blog Image

Cappellini i blått och beige.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Akvavit

Blog Image

Man kan inte låte bli att älska sådana fina fåtöljer… Speciellt om man har sådana själv hemma… 🙂

Blog Image

Det ryktas om nån park utanför – ser ut att behövas.

Blog Image

Blog Image

Gert Wingårdh och Cappellini pratar.

Blog Image

Tobias Ekman – vd på Clarion Sign.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments