Lansering Orrefors Kosta Boda

Idag släppte Orrefors och Kosta Boda sina nyheter för hösten. Som vanligt är det en uppsjö med olika roliga produkter från de olika forgivarna. På plats var Erika Lagerbielke som berättade om snapsglasen Mitt & Ditt och de olika konstglasen hon gjort de senaste åren. Hon stannade också till vi Taste-serien som nu kommer med svart syndigt glas.

Åsa Jungnelius från Kosta Boda berättade om Nepal, Mysstake och Cosy Candle. Åsa är så himla bra och har ett så otroligt starkt och bra eget uttryck. Man vill verkligen bara se mer av henne hela tiden. Som knark…

Blog Image

Mia Hagström i fin scarf. Marknads- och PR-chef på båda varumärkena.

Blog Image

Erika Lagerbielke blir intervjuad av Dagens Industri.

Blog Image

PR- och marknadsavdelningen – Bodil, Maria och Malin (som precis varit på Balearerna…)

Blog Image

Åsa Jungnelius berättar om sina cooooooola grejer.

Blog Image

“Minus 10” av Ingegerd Råman.

Blog Image

Erika Lagerbielkes “Mitt o Ditt”. Blog ImageErika Lagerbielkes vinprovarglas “Taste” – så att man inte ska se vad det är för vin. Klurigt…

Blog Image

Ludvig Löfgren har gjort en serie skålar inspirerade av en klänning han såg på ikonen Chloe Sevigny och visst är skålen otroligt “fashion”. Skålen heter så klart “Chloe”.

Blog Image

Åsa Jungnelius ljusstake “Nepal” som man kan smycka med olika asseccoarer.

Blog Image

Mer glas av Åsa. Hon är också klurig vår lilla tuffa brud från Kosta. Här undersöker hon vår relation till guld. Kan guldfärgat glas skapa samma “lycka” och känsla som riktigt guld. Finns det fint och fult guld?? Ljusstaken heter “Cosy Candle”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments