Hektisk tisdag

Vissa dagar har man bara otroligt mycket att göra. Jag kryssar mellan möten och försöker fånga upp alla bollar som hänger i luften. Wohooooo!!!

Dagen började egentligen med kaffe och möten med mina kollegor. Sen drog jag en snabbis till Malmen för att se det går för Johan Lindstén som är den nya formgivaren jag bjudit in till Malmens designutställning. Johan var glad – som synes.

Fin tavla av Johan.

Lite provocerande med graffitti. Oooohh…

Stolar som Johan lanserade på Möbelmässan i februari för Johansson Design.

Anna från Malmen kom förbi och godkände. Imorgon åker pappret för fönstret av!

Efter Johan och Malmen slängde jag mig i en taxi för att äta lunch med Frode Grytten och bokförlaget Natur & Kultur. Vi pratade massor av skandinavisk litteratur och jag fick titta på Frodes nya novellsamling som förpackats i en riktigt cool kartong. Massor av mat på KB – guuuuu så kulturellt.

Lunch, och in i en taxi tillbaka till Odengatan 21 för möte med Mitab. Prat, prat, prat och lite planering – sen taxi igen till Teknikföretagens designutdelning av Stora Designpriset. På bilden en lika speedad Karin och Mitabs Peter Torstensson.

Sist in på Moderna Museet där samlingen hölls.

Pigg o glad Dan Nyman på Teknikföretagen.

Full hörsal.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments