TV4-dag

Idag hade jag dubbla uppdrag för TV4. Först fick jag sitta i morgonsoffan och prata om Harry Potter och fantasy-trender. Gick väl sådär… Tror att Hanna Fahl hatar mig…

Klockan 07.00 hämtar taxin mig. Varje morgon när jag åker till TV4 så blir jag upphämtad av en taxi. Sköööönt. Då hinner man sitta och fundera igenom vad jag ska säga i rutan. Inte för att det alltid blir så klokt.

Lite smink…

Här blir nog de flesta nervösa. Runt hörnet, till höger, börjar studion. Jag är inte så nervös längre, men shit – första gången… guuuu så nervöst det var…

En trappa upp styr man alla bilder och kameror.

Efter sändingen så gick jag upp till redaktionen för att jobba en timme. Klockan var då åtta och jag hade varit igång två timmar… Morgonpigg!! Här sitter redaktionen i vanliga fall och planerar och diskuterar. Är mannen som slagit världsrekord i undervattenssång tillräckligt intressant för att ta in i programmet?? Hmm… Helt sant. Just den frågan diskuterades den här morgonen och vi får väl se om mannen som sjunger under vatten dyker upp någon dag i rutan. 🙂

Mitt uppdrag för dagen handlade om vad man ska göra när det är dåligt väder. Och typiskt nog så strålade solen precis hela dagen. Jag och fotografen Markus gjorde ett inslag om muséer och deras butiker. Är de bra? Vad kan man göra eller köpa där? Fem bseök gjorde vi: Moderna museet, Östasiatiska, Skansen, Tekniska och Naturhistoriska Riksmuseet. Reslutatet visas nästa vecka, dvs onsdagen den 21 juli.

Markus på marken med kameran i högsta hugg.

“om jag panorerar mot dig så kan väl du börja säga nåt utanför bild…” Notera det lilla paraplyet som vi tänkte använda på skoj…

“är du snäll och bär stativet till nästa ställe…” Eeeeehhh, vem är stjärnan här???!

Markus kör, jag åker med…

“kan du gå mot mig med lite raska steg…?”. Dessa ständiga krav. Det är inte lätt…

“Säg nåt kul om den där tvättsvampen”

“Om du håller i den där dinosaurien en liten stund till så zoomar jag snart in dig…”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments