Stockholm Fashion Week

Nu har höstens modevecka börjat. Jag tog med mig Sara på Designgalleriet ut på äventyr på stan.

Sara och Steffe med ett Designgalleriet under uppbyggnad. Invigning på onsdag.

Sara tillsammans med Helena Mellström och Lotta Ahlvar från Moderådet. Här på Presskontakternas 20 årsjubileum med cocktail på restaurant Humlegården.

Vindrinkar med sugrör.

Avslappnat mingel. I bakgrunden Hermine Coyet och Joakim Pettersson.

Mona, chef red på Damernas Värld.

Christina Bildt från DV. Vi skvallrade länge och väl om vem som ska få Guldknappen på torsdag. Mitt stalltips? Jag tror att det blir nåt ganska folkligt, gärna kedjemode. Weekday, kanske? H&Ms designsatsningar?

Vidare ut i Stockholmskvällen. Mellanpaus på Sturehof…

Kvällen är ung… Och vad skådar mitt norra öga??


Bea Szenfeld i rolig hatt!

Kö till Café Operan.

I kön träffade vi Myrornas design- och modeteam. Till höger Anna Hammarsten. Förutom att hon är en jäkel på vintage och mode så är hon syster till Gustaf Hammarsten, vår nya svenska stjärna i Hollywood. Anna blev bjuden till världspremiären av Bruno i Los Angeles. Inte undra på att hon ser glad ut…

Och så här såg jag ut när jag fick passera fotografernas smattrande blixtrar. Sara på Designgalleriet byttes diskret ut mot Cay Bond. Hoppsan??!!

Sara inne i vimlet. En helt sjukt rolig kväll. Massor av kändisar och gamla designvänner. En av de roligaste kvällarna på länge. Jag pratade mig heeeeeeeeees…

Suddig bild, men det är Kajsa och Chicie från Stockholmässan. Till vänster i mörkt hår och glasögon anar vi Cia Jansson, modechef på Elle.

Sanna Gebeyehu och Imke Janoschek.

Pär Lernström körde med sailor-look och sug i blicken.

Isabelle Halling och jag har några projekt på gång framöver. Bland annat vill Isabelle att vi gör en design-“float” till Pride-paraden nästa år. Why not!?

Fjärde glaset vin, eller??

Michael Storåkers står och pratar med vår kulturminister. Alltså, jag vet inte vad det är, men antingen så driver hon med hela modeindustrin, är väldigt mycket före alla andra eller så är det nåt lite konstigt. Ser du att vår kulturminister har en handväska i form av en mjukishund…?

Beckmansmaffian. Lena, Marie-Louise och Annika. Även Maria Sandow från Svensk Handel i bakgrunden.

En av de sista bilderna under kvällen. Christina Breeze Le Guellaff till höger. Kepskillen är Göran Sundberg

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments