Mer modevecka

Igår, tisdag, gick vi på Camilla Norrbacks modeaktivitet på Riche. Flott, mycket mat och dryck och hög värme.

Anders Kilander såg renare och mer slätrakad ut än på länge!!

Petra Buchinger från H&M och Sara. Bakom Petra trycker Stina Samolov som är marknadschef på bla Elle. Vi stod och skvallrade om Guldknappen. Jag försökte se om kanske H&M hade förberett någon visning till på torsdag. Och det verkar det INTE som om de gjort. Alltså inget modepris till H&Ms designsamarbeten… Däremot pratade Petra sig varm för Jimmy Choo-samarbetet. Jag skulle myvket väl kunna tänka mig en snygg väska av honom till vintern.

Camilla Norrback, herself. Hade gjort en fin kollektion – som väntat. Hon är duktig. Jag gillade hennes t-shirt som det stod “Happy, happy, beauty, beaty”. Tydligen en parafras på italienske modeskaparen Valentino.

På väg hemåt. Det här med värme och hög luftfuktighet är INTE okej för mitt hår…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments